Viatge al país del sol naixent


País exòtic, país de contrastos, país hospitalari, país de frikis… Anem al Japó!

Marxem el 8 de novembre i tornem el 25 del mateix mes, o sigui que tenim 16 dies (ens en passem dos a l’avió) per veure i viure temples, passejar per jardins espectaculars, menjar tofu i altres delícies orientals, i experimentar la cultura japonesa.

Ja us explicarem cosetes!


4 respostes a “Viatge al país del sol naixent”

  1. per cert, si aneu a veure un espectacle de teatre Noh espero que preneu apunts! vull una crònica completa i detallada 😀

  2. Primer de tot comentari de l’ evolucio de la meva nena!!! Magnifica, guapisima!!!!!! Esta super guapa, cada dia que passa li queda millor l’ embaras… em sembla gil, ara que he vist millor les escografies, que l’Ona es igual que la seva mare… jjjjjj. Del viatge, dir que segur que ha sigut precios i heu apres moltes coses. Pero tot i que de moment nomes he de dir que he mirat les fotos. Inviten a anar-hi al japo. Es precios, tot i que la foto del temple hem fa una miqueta de por i tot… pero els jardins il.luminats son una passada… pero per a passada les fotos vostres i sobretot lo guapa que esta la Silvia… esta guapisima!!!!!!! ♥ I DESPRENEU FELICITAT!!!! BONA SORT PARELLA TENIU UNA VIDA JUNTS PLENA DE FELICITAT ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ EN TENIU TOTA LA CARA. PETONETS A TOTS TRES US ESTIMU MOLTISSIM!!!!!!!

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *