Estats Units i Canadà: un tastet


Fer un viatge a l’altra punta del món amb una criatura petita i improvisar la ruta sobre la marxa té avantatges i inconvenients: és fantàstic poder anar decidint cap a on anirem en funció del que ens ve de gust a nosaltres i a Sant Pere, que avui ha decidit que plogués perquè tinguéssim una excusa per anar al Quebec, però també és molt cansat! Cada vespre arribem a l’hotel rebentats, o sigui que acabem anant a dormir amb l’Ona i deixem les decisions per a l’hora de l’esmorzar de l’endemà. Per tant, aquest cop no hi ha diari de viatge actualitzat. Ohh…!

Tot i així, perquè veieu que ens ho estem passant molt bé, us deixo un tastet fotogràfic de la primera etapa del viatge: New York New York!  Aquest cop tenim dues perspectives diferents del viatge, literalment: l’Ona també porta una càmera 🙂

dsc06502
“Que alts que som!”
“Ui, gairebé no surt el cap de l’estàtua!”

dsc06509

img_4472
A Times Square

img_4495
El cafè era meu. “Mama, jo te l’aguanto”
img_4599
Veure Manhattan des de l’Empire State et fa sentir al capdamunt del món
img_4541
Nova York és moviment pur
Els esquirols volten arreu dels parcs
Veure la posta de sol des de Brooklyn és màgic

La tauleta i jo no ens entenem gaire, o sigui que acabo el tastet aquí. Quan tingui temps, més! 


4 respostes a “Estats Units i Canadà: un tastet”

  1. Ei molt bé, es veu que us ho esteu passant molt bé. Sempre he tingut curiositat per veure com és Times Square en directe. I la perspectiva de Nova York a la primera foto és brutal.

    • Times Square és una mica com Shibuya: impressionant, és com estar dins d’un videojoc futurista. I la perspectiva de Nova York en directe és brutal, sembla que estiguis veient una construcció de Lego 😀

  2. Why your child was drinking stuff from the oh-so-commercial Starbucks?! Is there anything more commercial in the world than Starbucks?!

    Tsk, tsk, tsk, we are very disappointed.

    😉

    • Hehe, it was actually my coffee, because it’s the only drinkable coffee in that country. It’s amazing how they manage to make such bad coffee everywhere except in Starbucks!

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *