Setmanes 30 i 31


Per petició popular (que impacients, si només han passat dues setmanes des que vam pujar les anteriors!), i perquè avui és l’aniversari de la iaia Aurora, pugem les últimes fotos de les dones de la casa.

Per cert, parlant de fotos: vosaltres demaneu molt, però… on són les fotos que us vam demanar nosaltres? (Sí, sí, els destinataris i destinatàries del missatge ja sabeu qui sou).

setmanes 30 i 31

La síndrome del niu que té una servidora va donant els seus fruits. Hem capgirat mitja casa, hem comprat alguns mobles nous per endreçar-ho tot millor, he cosit algunes coses i m’he dedicat a fabricar un munt de caixes amb cartrons per desar tots els trastos totes les coses tan útils que tinc per fer manualitats i cosir.

Au, ja n’hi ha prou d’escriure, que a l’Ona no li agrada que li posi l’ordinador davant dels morros i cada cop que em poso l’ordinador a la falda es queixa enèrgicament, per dir-ho d’alguna manera xD Us deixo amb un sneak peek, o tastet indirecte, d’un dels canvis: una foto del brunch que va preparar el Gil diumenge passat (amb Gil inclòs, que sempre pengem fotos meves). Heu vist com ens cuida el papa?

Brunch a casa


6 respostes a “Setmanes 30 i 31”

  1. ooohhh! cada cop et surt més panxa per sota la samarreta hihihi, que guai!
    visca la panxa, visca l’Ona, i visca l’aniversari de l’Aurora! 🙂
    Ui, només faltava que es queixés l’Ona per allunyar-te encara més dels ordinadors, hihihi, sort que el Gil ens fa de mèdiums i ens podem comunicar a través seu.
    Per cert, quina bona cara que fa aquest brunch, no vaig arribar a tastar el d’Anna Blume però vaja, que aquest no té res a envejar-.li segur! Tinc un dubte, però… veig un pot enorme de Nutella gairebé buit al fons, vols dir que el que hi ha dins la panxa no és tota aquesta xocolata??

  2. ah! i el Gil està molt guapo també! que tothom demana per la panxa de la mama, però no diuen res de la panxa del papa! volem fotos de la panxa del papa també!!

  3. (prometo que no faré més comentaris a aquesta entrada, però aquest és especial)…

    MOLTES FELICITATS!!!!!!!!!!!!!! brindem (tu amb aigua o alguna beguda de soja que no pots fer segons què) pels 31 i per aquest “nou any” que comences, que sens dubte serà meravellós, i ple de sorpreses i molts moments feliços!

    una abraçada gegant!

  4. eeehhhh, què passa amb aquest blog que no s’actualitza??

    ai, he escrit blog, hauria d’haver escrit bloc? o no? ai…. quin emboliu lingüistic! hihihi

    • hahaha, ja vaaa!

      Per cert, l’IEC ha dit que blog, però jo seguiré utilitzant bloc per coherència interna (i perquè blog no m’agrada :P)

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *