Per petició popular (que impacients, si només han passat dues setmanes des que vam pujar les anteriors!), i perquè avui és l’aniversari de la iaia Aurora, pugem les últimes fotos de les dones de la casa.

Per cert, parlant de fotos: vosaltres demaneu molt, però… on són les fotos que us vam demanar nosaltres? (Sí, sí, els destinataris i destinatàries del missatge ja sabeu qui sou).

setmanes 30 i 31

La síndrome del niu que té una servidora va donant els seus fruits. Hem capgirat mitja casa, hem comprat alguns mobles nous per endreçar-ho tot millor, he cosit algunes coses i m’he dedicat a fabricar un munt de caixes amb cartrons per desar tots els trastos totes les coses tan útils que tinc per fer manualitats i cosir.

Au, ja n’hi ha prou d’escriure, que a l’Ona no li agrada que li posi l’ordinador davant dels morros i cada cop que em poso l’ordinador a la falda es queixa enèrgicament, per dir-ho d’alguna manera xD Us deixo amb un sneak peek, o tastet indirecte, d’un dels canvis: una foto del brunch que va preparar el Gil diumenge passat (amb Gil inclòs, que sempre pengem fotos meves). Heu vist com ens cuida el papa?

Brunch a casa