Ja queda poc!


Ens han dit que per allà baix esteu a 22 graus… Mira quina gràcia, doncs aquí tenim un pam de neu i estalactites de 22 cm als cotxes!

Jo ja estic de 37 setmanes; és a dir, gairebé 8 mesos i mig. A partir d’aquesta setmana el part ja no es considera prematur, així que l’Ona podria néixer en qualsevol moment. De tota manera, el Gil i jo li hem dit que vaja, que ella faci el que vulgui, però li recomanem que s’esperi un parell de setmanetes fins que el temps sigui una miqueeeta millor… A més, la data prevista és l’1 d’abril, i és més habitual que les criatures neixin una mica més tard que no pas més aviat.

36 setmanes

Heu vist??? El papa fa més panxa que la mama!

Tots tres estem bé. Pel meu aniversari, el Gil es va conxorxar amb l’Eli i em van preparar una sorpresa espectacular: el Gil m’havia dit que se n’anava tot el cap de setmana a Catalunya, a un congrés. Divendres es va fer la maleta, ens vam acomiadar i al vespre es va presentar a casa amb l’Eli (que, a més, portava quatre croissants de la Crossandra)! Encara estic flipant! 🙂 I per si això fos poc, aquest cap de setmana vaig tornar a tenir una gran sorpresa: la visita del Sergi i la Beth (ella tampoc no en sabia res)! No vam passar tot el dia junts perquè el Gil i jo havíem de fer el curs de preparació per al part, que durava 16 hores (sí, gent, parir té la seva complexitat!), però va ser molt guai 🙂

Per cert, si ja us semblava hippie que vulguem utilitzar bolquers de roba, espereu a llegir això: arran de la recomanació d’una llevadora, estic prenent una cosa per a l’acidesa d’estómac que es diu Heilerde. Heilerde vol dir literalment ‘terra guaridora’, i totes dues paraules són ben certes: sí que guareix, sí, i el remei en qüestió és literalment terra! Apa, supereu-ho!


5 respostes a “Ja queda poc!”

  1. Guapos!!!
    això de la Heilerde m’ho has d’explicar, que jo pateixo d’acidesa i de moment faig servir unes gotes naturals (una barreja de mil milions d’herbes).
    Com va anar el curset?
    Jo he de seguir buscant profe d’alemany, ahir vaig quedar amb una noia però no em va convèncer…
    Cuideu-vos! Informeu de com esteu i molts molts petons!

  2. L’Ona és molt llesta i sortirà quan faci una mica més de calor, hehehe. Estàs realment guapíssima!!! Pel que fa a la panxa del Gil, no comment!!! Molts petonets a tots tres!!!

  3. què? surt o no surt aquesta nena?
    va que la volem veure ja!! ai quina emoció!!

    ps: records del Kostaki, que em pregunta per tu cada dos per tres =)
    pss: que fort que l’hagi retrobat, hehehe
    psss: li vaig explicar “lo” del Kostaki i li va fer molta gràcia
    pssss: quan tinguis un moment (bé, quan vulguis procrastinar d’alguna cosa, perquè temps no sé si en deus tenir massa), al www-nuvol.com han penjat tot una sèrie d’articles sobre l’ús o no ús del “lo” que segur que t’interessen

    ja paro amb les postdates i els postscriptums,
    molts petons a tots tres!!! i fins aviat =)

  4. Ja queda poc, ja queda poc! Els nens solen néixer més tard del que els toca, o sigui que possiblement naixerà algun dia de la setmana vinent (o fins i tot a començament de l’altra, vés a saber).

    Dóna-li records al Kostaki, que jo també me’n recordo d’ell! Ai, quina gràcia tot plegat, hihihi

    No pateixis, que ja et deixaré tastar la Heilerde; és tot un plaer per al paladar xD
    Ja em miraré “lu” de núvol.com, és un tema ben interessant 🙂

  5. No sé, mama… Com s’hagi d’esperar que faci més calor, es treurà el carnet de conduir des de dins de la panxa!

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *