Ona

Venim del nord, d’un país de temperatures extremes, on un dia estem a 44 ºC i al cap d’una setmana la temperatura ha baixat 30 graus; d’una ciutat on hi ha parcs i llocs verds a cada dues passes, d’una ciutat que mai no s’atura però que mai no atabala. Venim del sud, d’un país on al setembre fa prou bon temps per anar a la platja i amarar-se d’aquella flaire d’onades que es barregen amb la sorra; un país on tenim la neu i el mar a tocar de casa. Venim del nord, terra de currywurst, cervesa i desenfadats brunch de diumenge, d’un país on es fa pa negre però també pastissos boníssims; on hi ha infinites opcions culinàries d’arreu del món per quatre duros, i on els vegetarians tenim problemes per decidir-nos. Venim del sud, terra de botifarra, cacaolat i dinars amb llargues sobretaules; d’un país on es fan els millors croissants de xocolata del món i on pots menjar tomàquets amb gust de… tomàquet.

L'Ona i el papa al mar

Venim del nord, d’una ciutat cosmopolita on els rètols estan en alemany i en turc, on els carrers estan plens de dones amb burka i d’homes amb ulleres de pasta i pantalons ajustats. Venim del sud, d’un país on els rètols estan en català i en castellà, on les «Jennifers» xarnegues es barregen amb «Jordis» espardenyetes i amb «Mohameds» i, cada vegada més, amb ciutadans d’arreu del món (que, al cap i a la fi, és el que som tots plegats).

Ona

Venim del nord, d’una ciutat on encara queden forats de bala, d’una ciutat que cada dia es reinventa i es reconstrueix per deixar enrere aquell passat ombrívol que la va demolir. Venim del sud, d’un país amb un poble en moviment que ja no es resigna a ser ignorat i menyspreat, un poble que avança amb il·lusió i decisió cap a la llibertat.

Amb la mama a la Via Catalana

Venim del nord, d’un país on tot està per fer i per explorar, i tot és possible. Venim del sud, d’un país on tenim infinits llocs i tradicions per fer-li descobrir a l’Ona, i on hi ha milers d’indrets encara per explorar. Venim del nord, on hi tenim grans amics amb qui podem comptar per al que sigui, que són la nostra petita gran família. Venim del sud, on hi tenim la família i els amics de sempre, que ens esperen amb els braços oberts i un gran somriure cada cop que baixem. Venim del nord, i el nord és casa nostra. Venim del sud, i el sud és casa nostra.

La Beth porta l'Ona al mei tai

Aquests dies al sud han estat meravellosos, i ja tenim ganes de tornar-hi. Ens veiem per Nadal!

Aquest cop, la galeria és molt més llarga que habitualment; van ser vuit dies ben intensos, amb manifestació històrica inclosa!

L'Ona amb la besàvia Encarna... hihihi!

L'Ona mira fixament el Xavi, amb la besàvia de fons

L'Ona amb la Núria... i el xumet!

Lluc i Ona