Una vida en moviment: capítol 2


Apa, dues entrades en dos dies! (No us hi acostumeu; potser no tindré temps d’actualitzar el bloc fins que tornem de Catalunya). Després de molt esperar (si jo ho dic…), per fi ha arribat la segona entrega de l’aclamada sèrie «Una vida en moviment». El primer capítol mostrava escenes del primer mes i mig de vida de l’Ona; aquest mostra imatges des d’aleshores fins ara, que la patufeta té quatre mesos.

El vídeo demostra que el temps vola i que els nadons aprenen a una velocitat espectacular. En poc més d’un parell de mesos, la criatura dolcíssima ha après a balbotejar (a mi no em mireu, és el que diu el DIEC), a agafar coses amb les mans i els peus, a jugar amb els ninots, a seure (amb ajuda) sense que li caigui el cap, a tombar-se, a creuar els peus, a aixecar el tors i fins i tot a reptar.

Visca l’Ona!

Actualització: des d’Alemanya no podem veure el vídeo —gràcies als amics de la sgae alemanya, o sigui que no podem comprovar si es veu correctament. Si no es veu, ja us queixareu 😛 En tot cas, aquí teniu l’enllaç:

Ona, una vida en moviment (capítol 2)


4 respostes a “Una vida en moviment: capítol 2”

  1. Gallina de piel! Necessitarem comprar uns quants pitets si seguiu fent vídeos com aquests!!

    Si hi ha un festival de cinema de pel·lícules de bebès segur que el guanyaríeu en les categories de millor directora, millor protagonista femenina i millor banda sonora 😉 El premi de millor actor secundari per a l’Alfred ja és més discutible 😛

  2. O sigui que va en serio això que no penses actualitzar fins que tornis de Catalunya?
    hmmmm…
    a veure si hauré de venir a estirar-te les orelles! (hihihi)

  3. hahaha, gràcies, gràcies!!!

    Aaaaapa, bloc actualitzat! Més que res, perquè aquests dies m’he passat tres pobles amb la càmera i si no hagués penjat algunes fotos ara, se me n’haurien acumulat masses 😛 A més, em feia il·lusió presumir de les últimes fites de l’Ona, no us enganyaré xD

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *